VÅRA BEHANDLINGAR OCH TJÄNSTER Unna dig avkoppling...

Frisör

Frisör

Skapandet av färg och form är något som bör göras med största noggrannhet. SalongerieT har långa behandlingstider för Vi vill ge dig De där lilla extra. Njut av lugn stund för dig själv med en kopp kaffe medans vi gör Dig fin i håret. Din klippning börjar alltid med en konsultation. Därefter tvättar vi ditt hår med en lätt hårbottensmassage i vår schamponering. När klippningen är avslutad fönas och stylas ditt hår. Hos oss hittar du produkter från bland annat O&M, Evo,Fanola,Waterclouds,Design.Me,Hairtalk.

Fransar & Bryn

Fransar & Bryn

Hos oss kan du få hjälp med att froma dina ögonbryn antingen med vaxning, plockning eller trådning och hjälp med att färga dina ögonbryn och fransar. Vi erbjuder även vaxning/trådning av överläpp. Vi använder oss av ett skonsamt vax speciellt utvecklat för ansiktet eller så kan vi med hjälp av trådning avlägsna håret. Vi erbjuder även YUMI.Lashes. Vi fyller på dina egna fransar och bryn med näring, färg och keratin.

Naglar

Naglar

I samråd med dig som kund kommer vi tillsammans fram till vilken längd, form och färg dina naglar ska ha för att passa just dig. Vi erbjuder konstnaglar, klassisk manikyr, gellack mm.

Botox

Botox

Vår läkare erbjuder botox behandlingar.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder en rad olika behandlingar för både ansikte och kropp, kontakta oss gärna för en konsultation för vad som passar din hud bäst.

Fotvård

Fotvård

Vi erbjuder en klassisk fotvård med mjukgörande fotbad, borttagning av förhårdnader, fotmassage mm. Vi erbjuder olika varianter. Vill du unna dig något riktigt härligt? Unna dig en fotvård med underbensmassage som effektivt släpper på spänningar, förbättrar cirkulationen och motverkar svullnader.

Ekologisk Spraytan

Ekologisk Spraytan

Vår spraytan-färg innehåller endast ekologiska ingredienser som är skonsamma mot din hud och det innehåller även ett grönt pigment, vilket innebär att din solbränna inte kommer bli orange utan du får ett naturligt resultat. Din nya solbränna håller från 1-2 veckor beroende på hur väl du tar hand om den efter din behandling. Vi utför spraytan-behandlingen manuellt med en HVLP-maskin för bästa resultat.

Lymfterapi

Lymfterapi

Lymfterapi består av olika delar som Lymfmassage, Koppning, Kinesiotejpning och Kompressionskläder. Behandlingen hjälper till vid svullnader, stelhet, domningar, smärta i kroppen och sömnsvårigheter. Lymfterapi hjälper till att ta bort överskottsvätska , fett, slaggprodukter ur kroppen, samt att minska i vikt och förbättra immunförsvaret. Lymfsystemet stimuleras med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymf-flödets riktning och renar kroppen på ett naturlig sätt.

Vaxning

Vaxning

Vi erbjuder sockervaxning (sugaring). Sockervaxning görs med sockerpasta som är en metod som har använts sedan urminnes tider för hårborttagning. Denna metod har flera fördelar: -Är skonsam eftersom sockervaxet avlägsnas i hårväxtens riktning. - Fungerar även på väldigt kort hår (från 2 mm längd). - Används i kroppstemperatur. -Hjälper till att eliminera döda hudceller och förbättrar hudföryngring. - Kan användas över hela kroppen. -Vi använder endast högkvalitativa produkter från PANDHY’S vilka innehåller endast glucose, fructose och vatten.

Ekologisk hudvård

Ekologisk hudvård

Ekologisk hudvård innebär att vi arbetar enbart med ekologiska produkter som är miljövänliga och utan tvivelaktiga ingredienser. Alla produkter är av högsta kvalitet och ger bäst resultat oberoende av hudtyp och ålder. Vi erbjuder även Pure Cell Treatment. En ansiktsbehandling med levande stamceller från Maria Åkerberg.

Massage

Massage

Massage ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Hot-Stone massagen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta dig.