VI SOM JOBBAR

Vi tar hand om dig under ditt besök!

Salongeriets vision är att vara skönhetssalongen som har allt samlat under ett och samma tak. Vi har frisörer med specialistkompetens förvärvad genom utbildning och kurser kombinerat med lång erfarenhet. Våra frisörer har bred kunskap inom de senaste trenderna när det kommer till färgning, klippning och olika tekniker (exempelvis balayage). Idag finns det fyra frisörer på Salongeriet: Theresia, Crisanti, Davinder och Denice.

På salongen finns också specialistläkaren Mircea som utför botoxbehandlingar (ansikte & kropp). Jelena som är tandläkare och som du bokar tid hos om du vill göra fillerbehandling eller tandblekning. Både Jelena och Mircea har många års erfarenhet och ett stort klientel av återvändande stamkunder.

Nagelteknologen Madeleine gör otroliga gelénaglar och är även utbildad lash-och browliftstylist samt utför dessutom pedikyr och Make up. Hanna är utbildad och erfaren fransstylist inom fransförlängning, hon utför även permanent hårborttagning med Diodelaser.

Annika är utbildad massageterapeut och ny hos oss på salongen. Hon har en gedigen erfarenhet om kroppens anatomi och vi är jätteglada att hon valt att komma till oss och vårt team. Hos på Salongeriet finns en behandling för de allra flesta! Kika gärna in på vår Instagram för att se bilder på våra härliga kunder och hur vi jobbar.

Theresia

Theresia

Ägare & Toppstylist

DAVINDER

DAVINDER

Toppstylist

Crisanti

Crisanti

Toppstylist

Madeleine

Madeleine

Nagelterapeut/Lash &-Browliftstylist

Denice

Denice

Toppstylist

hANNA

hANNA

Fransstylist/Vaxning

Mircea

Mircea

Specialistläkare, Botox

ANNIKA

ANNIKA

Massageterapeut Friskvård

Molly

Molly

Juniorstylist

Jelena

Jelena

Fillers

Varmt välkomna till oss!

⭐️